Футболисти спасиха десетки фенове от ледения ад край Беклемето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:38 / 21.03.2011
4864
В същински ужас се превърна пътуването до Ловеч и обратно за голяма част от привържениците на Локомотив, които се изсипаха на стадиона край река Осъм да подкрепят любимия отбор срещу Литекс. Фенове и футболисти бяха заедно както на терена, така и на пътя. За жалост великолепната подкрепа по трибуните не успя да донесе поне точка за тима на Неделчо Матушев. Малко по-късно обаче клубният автобус спаси десетки фенове, останали извън автомобилите си, малко след като са успели да ги избутат от ледения ад край Беклемето.

Проходът Троян-Кърнаре затрудни шофьорите още на отиване днес следобед, където предната вечер бе паднал пресен сняг. Положението се влошаваше допълнително и от гъстата мъгла, която свеждаше видимостта до нулева. И ако през деня положението бе поносимо за близо 800-те пловдивски запалянковци, на връщане пътят изненада с ледена пързалка, още по-гъста мъгла и нова порция сняг. В резултат на това десетки коли трябваше да бъдат избутавани от возещите се, без опция за завръщане по седалките след потегляне.

Последен зад колоната бе клубният "Мерцедес", който също хвърли футболисти и спортно-технически щаб в същински ад по пътя. Въпреки проблемите, в автобуса се качиха множество фенове, които се завърнаха по автомобилите си едва след края на прохода.

За мнозина пътуването обратно към Пловдив надхвърли четири часа, но това по никакъв начин не можа да понижи градуса на настроение, тъй като многобройна, "черно-бялата" агитка изнесе урок на цяла България с подкрепата си.


Източник: lportala.net


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).