Завърши първият общински турнир по шах-мат и табла

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:51 / 21.03.2011
974
Завърши първият общински турнир по шах-мат и табла между отборите на пловдивските Клубовете на пенсионера и Клубовете на хората с увреждания, в които членуват над 2000 души.

В два поредни дни, на 19 и 20 март, в Клуба на пенсионера "Прослав" общо 100 състезатели премериха сили в двете спортни дисциплини.

Официалният старт на турнира даде зам.-кметът по Европейски политики и социални дейности Георги Търновалийски, който беше поканен и да направи и първия ход на шахматната дъска.

Участниците бяха оценявани от съдия републиканска категория Боби Доросиев, член на шахматен клуб "Спартак". За председател на Турнирния комитет беше избран Атанас Куртенков, международен майстор на спорта.

В края на втория състезателен ден Георги Търновалийски връчи грамоти и предметни награди на индивидуалните победители в двете дисциплини и три клубни награди.

На първо място беше класиран Клубът на пенсионерите "Южен"с 15 отборни точки, следван от Клубовете "Коматево" и "Прослав".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).