Ботев с лекота се наложи над Димитровград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (58)
16:51 / 20.03.2011
18723
Ботев с лекота се наложи над Димитровград с 2:0 на "Колежа", в мач от 23-ия кръг на Югоизточната В група.

Гледката на стадион "Христо Ботев" бе обичайната. Отбор гост се бранеше в собствената половина на терена, а "канарчетата" изцяло доминираха.

Още в 15-ата минута "жълто-черните" можеха да открият резултата, но само добрата намеси на вратаря на гостите, лишиха Ботев от гол.

В 27-ата минута Ботев излезе напред в резултата. Светослав Асенов направи много добър пробив, преодоля отбраната на гостите, после и вратарят и на празна врата реализира за 1:0.

След гола "канарчетата" започнаха тотален натиск над своя опонент и гола не закъсня. В 35-ата минута направилия повторен дебют за Ботев Тодор Тимонов получи пас от свой съотборник на границата на наказателното поле, халфа овладя хладнокръвно, излъга защитник на гостите и с много силен и точен удар направи резултата 2:0.

През втората част Ботев изцяло доминираха над своя опонент, но липсваха головите положения.

В 60-ата минута Атанас Курдов овладя една топка на границата на наказателното поле стреля, но топката мина на сантиметри от гредата.

Десет минути по-късно Васил Гуджев се оказа на стрелкова позиция стреля, но страхотната намеса на вратаря на Димитровград запази резултата 2:0.

Четвърт час преди края на срещата старши-треньора на Ботев Костадин Видолов направи няколко промени в състава и спадна темпото на игра на "канарчетата".

До края на срещата не станахме свидетели на нищо интересно пред двете врати и така Ботев записа 22-та си победа в Югоизточната В група.



Виж коментарите (58)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).