Алмерия и Eркулес канят Локо за контроли в паузата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
18:29 / 19.03.2011
3266
Собственикът на Локомотив Пловдив Коко Динев заяви, че два първодивизионни испански отбора са поканили българския тим да им гостува за две контроли в паузата около мачовете на националните отбори. Става въпрос за Алмерия и Еркулес, които са в края на класирането на Премиера дивисион.

"Получих покана Локомотив да играе контролни мачове с Алмерия и Еркулес, заяви Динев. Все още обсъждаме със спортно-техническото ръководство възможността да отидем за няколко дни до Испания. Поканата е примамлива и е признание за отбора ни, но трябва да преценим дали едно такова пътуване няма да наруши ритъма ни. Алмерия и Еркулес предлагат мачове с първите състави и на централните терени на техните стадиони. Нека мине утре мача с Литекс и ще отговорим на испанците дали приемаме поканата им, или ще си останем тук и ще играем със Спартак Пд и Пирин."
Алмерия е на 18 място, а Еркулес на 19-а позиция в испанското първенство, като имат по 26 точки, колкото и последният тим - Малага.

Локомотив бе на подготовка в Испания и проведе много контролни срещи. Явно от там мениджърите са останали с впечатления от пловдивския тим и се е стигнало до поканата за двубои с Алмерия и Еркулес.

Ако от Локомотив приемат поканата, то трябва на 24 март, четвъртък, да е срещата с Алмерия, а на 26 март, събота, да е мачът с Еркулес. Именно на 26 март е и двубоят България - Швейцария в София. Ако Локомотив пътува за Испания, ще е без голмайстора си Здравко Лазаров, който бе повикан от Лотар Матеус в националния отбор.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).