Ботев подписа договор с "Пепси"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
09:55 / 17.03.2011
11211
"Ботев" (Пловдив) подписа договор за реклама с гиганта на пазара на безалкохолни напитки PЕPSI, съобщиха от пресслужбата на клуба. Контрактът е до края на месец юни с опция за продължаване.

Сделката между двете страни предвижда поставянето на рекламни пана на стадион "Христо Ботев", както и поставянето на 2 павилиона извън съоръжението, в които ще се продават продукти на PEPSI.

Двата пункта ще бъдат поставени още за мача с Димитровград в неделя. Приходите от продажбите на безалкохолните напитки ще влизат в касата на "Ботев".

На двубоя от 23-ия кръг на първенството се очаква засилен зрителски интерес заради факта, че Димитровград се оказа най-трудният съперник на "канарите" през есента. "Жълто-черните" спечелиха гостуването си на този противник с 1:0 с попадение на Димитър Байрев в края на срещата.

Месец по-късно димитровградчани отстраниха "Ботев" от турнира за Купата на България след изпълнение на дузпи в Пловдив. Двата отбора се срещнаха и по време на зимната подготовка, като завършиха наравно 1:1.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).