Христо Златински: Тежкият терен ни попречи да вземем нещо повече от точка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:08 / 07.03.2011
2502
Полузащитникът на Локомотив Христо Златински изрази разочарованието си от тежкия и недобре подготвен терен на стадион "Тича" във Варна, където неговият тим стигна до равенство 1:1 с Черно море в среща от 17-ия кръг "А" група.

"И двата отбора се постараха да покажат футбол, макар на този тежък терен това да бе трудно и в крайна сметка да не се получи нищо друго, освен един мъжки и твърд сблъсък", сподели отбелязалият единственото попадение в полза на "смърфовете" полузащитник.

"Не мисля, че всички стадиони в България са на толкова лошо ниво, защото на този терен специално по това време на годината винаги е така. Не, че искам да критикувам ръководството на Черно море или нещо подобно, но мисля че може и по-добре да е подготвено игрището", допълни Златински.

"Ние сме отборът, който има повече технични футболисти и играе на по-бързи обороти, затова логично на нас ни попречиха повече тежките условия във Варна. Можем само да съжаляваме, че не постигнахме нещо повече от точката, защото цяло второ полувреме имахме числено преимущество, което не успяхме да го материализираме", завърши халфът.

Източник: sportal.bg



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).