Ненужен в Локомотив бележи за България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:35 / 10.02.2011
5281
Единственият младежки национал на Локомотив (Пловдив) Веселин Марчев се разписа във вратата на Камерун, при победата с 3:1 на бъдещите надежди на България в контролен мач вчера. Доколко бъдещето за нашето момче е обещаващо е спорно да се каже. Юношата на "черно-белите" не е ничия собственост, след като той и футболния клуб от квартал Лаута разтрогнаха договора помежду си по взаимно съгласие. Така той потърси късмета си другаде и не закъсня поканата от бившият наставник на локомотивци Стефан Генов, който в момента води тима на Черно море. За да заиграе при тях, както и във всеки един професионален клуб в България, от Лаута искат съответната пет-цифрена цифра за правата на футболиста. Въпреки че са в пълното си право да търси съответната трансферна сума, Локомотив не предлага алтернатива на единствения си национален състезател. Ето как се стига да парадокса той да закачи футболните обувки на пирона поне до навършването на 23-годишна възраст. 

Интересен факт е, че всичко това се случва в момент, в който представителния тим показва добри игри на мачовете си в Испания, но е в тежък нок-даун, когато става дума за поста на централния нападател, който да разпечатва вратата на съперника.

Освен Марчев, изминалата футболна есен пренебрегван бе и друг български млад футболист, който се отчете с гол и греда в единствения си мач, в който започна като титуляр. След гостуването на Миньор (Перник), Рангел Абушев остана на пейката, а в момента е вън от сметките, заради счупена ръка. Възстановяването на травмата, получена в началото на декември, ще се забави, заради усложнения в зарастването на костта. Дали треньорското ръководство ще разчита и на този млад футболист или ще го отпише от плановете си, само времето ще покаже.



Източник: Lportala.net


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).