Марица взе трима, изгони един

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:08 / 05.02.2011
3380
Пловдивският Марица, който през пролетта ще играе мачовете си от първенството на Югоизточната "В" група в град Раковски, привлече трима футболисти. Двама от тях са освободените на полусезона от Ботев Пд Стефан Учиков и Илиян Енчев.

Интересното е, че опитният Учиков до лятото бе играещ помощник-треньор именно на Марица, откъдето премина в Ботев. Защитникът Енчев пък е юноша на жълто-сините. Двамата дори взеха участие в контролата срещу Арда (Кърджали), спечелена с 3:0 на стадиона в Раковски. Преди това Марица приюти и друг изгонен от Ботев - Пейо Батинов. Третият нов, който започна подготовка с отбора, е офанзивният халф Антонио Цанков.

С решение на треньорското ръководство от тима бе освободен бившият юношески национал Петър Иванов. Днес Марица приема Чирпан в поредната си контрола. Мачът започва в 14 часа.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).