Бонев: Поговорих си с момчетата и им обясних, че ние сме Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:46 / 27.01.2011
8122
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев даде интервю, в което разясни какво е казал на футболистите при вчерашната им среща след загубата от Лех Познан.

Легендата сподели откровено, че някои от новите не разбират къде са попаднали и ако трябва още веднъж ще им обясни, но трети път няма да има и ще трябва да се разделят с клуба.
На срещата присъства и старши треньорът Неделчо Матушев, който също е споделил някои неща с играчите, извън това, което ще им каже на разбора за мача.

Собственикът на Локо Пд Коко Динев не присъства на срещата, защото бе ядосан и не искаше да говори преди да се успокои, за да не каже някоя силна дума по адрес на футболистите. Ето и споделеното от Христо Бонев.

"Резултатът наистина е впечатляващ, започна Бонев. Лех са в края на своята подготовка и чакат участие в Лига Европа, а ние тепърва ще играем още десетина контроли. Притеснен от поведението, по - скоро на някои хора, реших след вечерята да ги събера и да им обясня на повечето от новите футболисти, които не са запознати с традициите и това какво поведение трябва да имаш щом си футболист на Локомотив Пловдив. Казах им, че Локомотив като емблема, като отбор, а и особено в международните срещи представлява не само града Пловдив, но и българският футбол, няма да допуснем повече такова отношение. Първото полувреме бяхме безобразни. Не само три, а и повече голове можеше да ни вкарат. Отдаваме го на голямата умора от дългото пътуване предния ден от България до Испания. Все още не е добър и синхрона между отделните състезатели. Но, нито аз, нито собственикът на клуба, нито треньорският състав ще се подвоуми, ако някой не разбере в какъв отбор е попаднал и ще трябва да се върне от там откъдето е дошъл, защото ние си оставаме с изключително високи цели - да спечелим Купата на България и да участваме в турнира Лига Европа."

Знае се репликата на Бонев "Ние сме Локомотив", но дали новите играчи осъзнават какво значи клуба?

"Да, точно това исках да подчертая пред всичките снощи, откровен е Христо Бонев. Трябва тези момчета бързо да разберат в каква организация са попаднали. Припомних им само две неща.В деня, в който трябва да им бъдат изплатени заплатите, им се плаща веднага. Второто е , че само ЦСКА от българските отбори е идвал на подготовка в Испания. Трябва да оценят нещата правилно. И начинът по който ще играят тук, а и в първенството, да бъде една благодарност за грижите на собственика."

Дали, според Христо Бонев, играчите са го разбрали и са възприели неговите думи отправени на срещата към тях?
"Аз мисля, че още утре на контролата ще разберем дали са разбрали това, което съм им казал. Ако не, ще го повторя пак, но трети път няма да има за някои хора."

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).