Локо падна лошо от Лех (Познан) в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (129)
18:49 / 26.01.2011
11998
Локомотив загуби неприятно първата си контрола на испанска земя от 1/8-финалиста в Лига Европа Лех (Познан) с 0:4.

Преди почивката поляците бяха пълни господари на терена, за което им помогна и ранното попадение. Още в 5-та минута, представящия се страхотно до момента в подготовката и контролите, юноша Илиян Марчев спъна нападател на Лех в наказателното поле и съдията посочи бялата точка. Босацки бе точен и даде ранната преднина на своя отбор.

След това звездата на поляците Рудневс успя на два пъти да пребори централните защитници на Локо и да отбележи нови два гола.

През втората част "смърфовете" пуснаха в игра голяма част от титулярите. С появяването в игра на Огунсото, в средата на второто полувреме, нападателнтие действия на "черно-белите" чувствително се оживиха.

Пловдивчани заредиха опасни атаки, имаха претенции и за дузпа, но не успяха да реализират.

Подобно на двубоя с Пирин и този път импулсът на Локо бе стопиран от Джереми Родригес. Представящият се на изключително посредствено ниво, по време на тази подготовка, французин си набута автогол за 0:4.



Виж коментарите (129)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).