Локо тръгна с победа срещу Вихрен в контролите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
17:03 / 20.01.2011
8331
Локо тръгна в контролите с победа срещу Вихрен с 2:1 в Сандански, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Смърфовете" бяха с класа над противниците си, но пропиляха няколко положения и допуснаха елементарен гол.

Пловдивчани започнаха двубоя със състав изграден от футболисти дошли на проби и резервни играчи. Като двойка централни защитници срещата стартираха новото попълнение Дойкич и Мартин Кавдански. Напред пък играха новото попълнение Огунсото и Николас Раймонди. В стартовия състав бе и юношата Илиян Марчев.

Още в 7-мата минута, друг футболист подписал договор тази зима, Бариентос центрира от ляво и дългучът Дойкич с глава засече топката в мрежата на домакините. Локо изпълниха още няколко подобни центрирания от статични положения и вече си личи, че с високите футболист, с които разполага Матушев най-вече в защита, подобни центрирания ще са ключов елемент от играта на "смърфовете".

Домакините успяха да изравнят след 14 минути игра и разбъркване пред Тодоров.

До края на полувремето "черно-белите" изпуснаха още няколко положения. С хубав пробив и пас към Раймонди се отчете Огунсото, но уругваецът стреля покрай вратата.

През второто полувреме логичното се случи и Локо взе своето. Завърналият се в отбора Йордан Тодоров бе спънат в наказателното поле, а голмайсторът Здравко Лазаров с лекота реализира дузпата за 2:1.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).