С привличането на Огунсото приключва селекцията в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:44 / 18.01.2011
3283
Локомотив (Пловдив) приключва със зимните трансфери за 2011-а година с привличането на ниегрийския нападател Патрик Огунсото, обяви старши треньорът Неделчо Матушев. 27-годишният Огунсото от няколко години прави сериозно впечатление с попаденията си в Гърция и Кипър, а сега ще носи фланелката на Локомотив (Пловдив). Днес той направи първа тренировка с новия си отбор, след като снощи пристигна в лагера в Сандански. Противно на очакванията, Огунсото обявил, че няма нужда да тренира на облекчен режим, а направо започва наравно с останалата част от тима.

"Имаме достатъчно класни попълнения на всички позиции, затова може да се каже, че приключваме със селекцията. Групата ни е от 25 души, трима от които са вратари. Така че имаме предпоставки за добра работа", коментира пред БТА старши треньорът на черно-белите Неделчо Матушев.

В четвъртък и в събота Локомотив ще изиграе първите си две контролни срещи. Първата проверка е срещу Вихрен (Сандански), а два дни по-късно е контролата с Пирин (Благоевград) на стадиона в Дупница. Матушев заяви, че всички футболисти ще играят по 45 минути в двата мача, така че шанс за изява ще има за всички.

"Радващото е, че всички в отбора са здрави и спокойни, тренират на пълни обороти", завърши Матушев.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).