Карвальо вече е играч на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
15:16 / 09.01.2011
9171
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Базил дьо Карвальо започва от утре тренировки с Левски, като преди това ще подпише контракт с клуба. Това стана ясно, след като спортният директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо и мениджърката на футболиста - мадам Сокена Ба стигнаха до договорка за личните условия на голмайстора.

Както е известно, агентът пристигна вчера в София, за да се срещне с Левски, но след няколкочасова среща не бе постигната договорка и поради това срещата продължи и днес, когато на практика Карвальо стана играч на 26-кратните шампиони.

Двата клуба се бяха споразумели за трансфера още преди няколко дни, като това бе потвърдено от президента на "смърфовете" Коко Динев. Така Карвальо ще бъде представен утре сутрин на "Герена" преди първата тренировка на столичани за 2011 година.

29-годишният сенегалски нападател записа 13 мача, вкарвайки седем гола в "А" група, като също така се отчете с три асистенции през изминалата есен с екипа на Локомотив Пловдив. Карвальо е играл още в отборите на Льохан, Сошо, Седан, Брест и Старсбург.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (84)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).