Дембеле къса с мадам Ба?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:16 / 08.01.2011
3134
Гара Дембеле е подал молба във френската футболна федерация за прекратяване на договора си за представителство с мадам Сокена Ба Бенжелюн, гласят последните слухове около звездата на Левски. Досега той работеше с французойката от сенегалски произход. Според мълвата, която засега няма официално потвърждение, Гарата е пуснал въпросната жалба през декември. Той дори вече имал нов мениджър, някой си Грегори, твърдят още слуховете. Същият бил забелязан няколко пъти тази есен да идва на мачове на Герена.

Онзи ден мадам Ба заяви, че има действащ договор с Гара Дембеле. Факт е, че поне до края на ноември Гарата я броеше за един от най-близките си хора. Мадам Ба беше дошла на мача в Лил да го отървава на летището, когато паспортът му беше на трупчета. Пак тя го доведе в Локо (Пд) преди година от Гърция. Дембеле игра на Лаута заедно със сина й Йонес Бенжелун. Французойката беше и на първата тренировка на Дембеле на Герена миналия юли. Не е ясно какво точно е влошило отношенията помежду им, за да се стигне до раздялата.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).