Титюков: Утре се събираме да обсъдим изразходването на парите за стадионите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
18:47 / 06.01.2011
4135
Г- н Титюков, да поговорим за двата милиона лева предвид писмото на Областния управител Иван Тотев до кмета Славчо Атанасов относно разходване на средствата, отпуснати с Решение МС от 7.10 2009 година. В него Тотев предлага за бъде внесено за разглеждане в ОбС- Пловдив проект за изменение на решение №348 от 18.10.2009г., с който да бъдат предвидени 2 млн.лв. за реконструкция на спортните обекти в град Пловдив.

Утре ще се срещна с Атанас Узунов, Марин Бакалов и Жоро Колев от  ФК"Спартак" и заедно ще изкоментираме тези средства. Ако някой от тях има проектна готовност, както Локомотив например за осветлението, ще участват за разпределениетона тези пари. ФК"Марица"  искат да се направят общежития до стадиона, където да живеят талантливите деца на клуба, които не са от Пловдив. Ще говорим с директорката на Английската гимназия, чиято собственост са тези общежития, ако има места, да отремонтираме част от първия етаж. Затова утре се събираме, за да може всеки от тях да каже от какво има нужда и да сметнем до къде ще стигнат тези пари.

Г-н Титюков, това означава ли, че при по- големи нужди Общинският съвет може да поиска повече от 2 млн.лв.?

Да , може да поиска и 3 и 4 млн.лв. В крайна сметка това са парите от боклука.

Г- н Титюков, вие изпреварихте моя въпрос и отговорихте вече, но все пак: според вас има ли връзка между писмото до премиера Борисов да направим Стадион Пловдив национален и отпускането на тези 2 млн.лв.от държавата?

Да, мисля че има връзка, но може и да не съм прав. В крайна сметка тези пари не са малко и ще свършат добра работа за пловдивския спорт.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).