Мъжкият отбор на Марица все пак започна подготовка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:36 / 06.01.2011
3788
Въпреки заканите на изпълнителния директор на Марица Георги Фиданов, че мъжкият тим на клуба ще бъде разпуснат и ще се поддържа само школата, вчера тимът от Кършияка започна подготовка. Досегашният помощник Иван Кочев изведе на игрището на Езикова гимназия Пловдив група от близо 30 футболисти. Повечето от играчите в нея обаче са още в юношеска възраст, като преобладават родените през 1993 година.

Четирима са футболистите, които засега са сигурни напускащи тима. Голаджията Ирфан Юсеинов-Арфата не започна подготовка с бившите си съотборници. Той ще търси късмета си в Несебър, където бе на проби и през есента, но тогава контузия му попречи да стигне до договор.

Капитанът Георги Стефанов също ще потърси късмета си другаде. Халфът бе следен от професионални отбори още през еснния дял на шампионата. Васил Кочев също има интересни предложения, които още обмисля, но със сигурност ще продължи кариерата си в друг отбор.

Бързакът Боби Никифоров пък е предпочел да се прибере в Монтана пред безпаричието в Пловдив.

В тима обаче остават двамата вратари - младежкият национал Димитър Грабчев и Георги Аргилашки. По всяка вероятност нападателят Петьо Иванов също ще продължи да носи жълто-синия екип, а край него, Стефан Стоянов и Георги Неделчев ще се гради новия отбор, призна Кочев.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).