Локо взе аржентинеца Бариентос и сърбина Дойкич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
20:02 / 30.12.2010
8065
Локомотив Пд взе аржентинец и сърбин, съобщи президентът на клуба Коко Динев. Хуан Мануел Бариентос и Боян Дойкич ще играят през пролетта за пловдивския първодивизионен тим. Двамата идват от втородивизионния гръцки тим Трикала. Аржентинецът е халф, а върлината Дойкич е централен защитник, който е играл и за Хайдук Кула.

"Бариентос и Дойкич бяха харесани от Неделчо Матушев, който гледа играта им на дискове и взехме решение да им предложим да играят за нас, заяви Коко Динев. Двамата няма да са на проби, а са сигурни нови попълнения. Преди тях сигурен бе само Йордан Тодоров, с който съм се разбрал да се върне при нас."

Хуан Мануел Бариентос е ляв халф. Роден е на 4 март 1982 година в Буенос Айрес. Играл е в Расинг Клуб и Лориен Франция преди да стигне до Гърция, където е сменил няколко тима.

Боян Дойкич е централен защитник, роден в Сърбия на 25 октомври 1984 година. Висок е 1.94 метра и тежи 80 килограма.

Коко Динев не изключи възможността за идване на играчи на проби от 5 януари, когато в 13 часа се събира отборът за първа тренировка за новата 2011 година.

Той коментира дипломатично и темата за възможността Базил де Карвальо да не е заместник на Гара Дембеле в Левски, каквато теза изказа в сряда Георги Иванов.

"В преговори сме с Левски за Базил, но няма нищо конкретно, сподели Динев. Няма нищо черно на бяло и както те могат да се откажат от предложението си, така и аз мога да не се съглася с тяхната оферта."



Източник: Gong.bg


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).