Локо иска юноша на Левски и Янко Сандански

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:48 / 30.12.2010
4992
Локомотив (Пловдив) проявява интерес към юношата Левски Емил Колев. Той беше капитан на юношеския тим на "сините", родени през 1990 година. В последната година игра в старшата възраст на софийския клуб, където имат право да се състезават и четирима по-големи на години футболисти.

Янко Сандански, който игра досега като халф в Пирин, е в трансферните планове на Локомотив за зимна селекция. Футболистът изкара 2 години в ЦСКА и една в Берое, преди да се утвърди като твърд титуляр при благоевградчани през есенния полусезон. Той е обвързан с договор, но може да го разтрогне, ако в близките два дни не получи заплатите си. Междувременно се разбра, че Евертон Джилио-Том ще започне подготовка със Славия. Президентът на "белите" Венцислав Стефанов се е разбрал за него със собственика на Локо Коко Динев. Самият шеф на пловдивския клуб заяви, че ЦСКА и Левски проявяват интерес към Базил де Карвальо, но и двата отбора не са предложили конкретни оферти.

Коко Динев добави, че Мурад Хидуед трябва да мине пробен период в Локо, за да се види в каква форма е, ако иска да играе в отбора.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).