Коко Динев: Левски и ЦСКА искат Карвальо, Хидиуед го искаме на проби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
17:30 / 29.12.2010
6022
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев си пожела през новата 2011 година много здраве, щастие и отборът му да бъде много по-силен.

Силният човек на "Лаута" сподели в специално интервю, че според него изминаващата 2010-а година е била добра за отбора.

"Изпращаме една добра година, поне според мен. Пожелавам си през новата година много здраве, щастие и по-силен Локо (Пловдив)", заяви Динев.

Той потвърди информациите от пресата, че габонският нападател Шива Н'Загоу може да пристигне в отбора през зимния трансферен прозорец.

27-годишният футболист е играл за последно във френския Реймс и е един от вариантите за заместник на звездата на отбора Базил дьо Карвальо.

"Действително този футболист е един от вариантите пред нас, но предпочитам да не коментирам нищо, преди то да стане факт. Все още не е ясно, дали ще го взимаме", отбеляза босът на "смърфовете".

Коко хвърли и повече яснота около ситуацията с Мурад Хидиуед, който е спряган с трансфер в отбора, и с Базил де Карвальо, към когото има много силен интерес след силния полусезон, който направи с фланелката на клуба.

"Хидиуед - за него първо ще трябва да видим в каква форма се намира и едва тогава ще преценяваме, дали ще го вземем, защото все пак не е играл от доста време"

"Вариантът е да изкара пробен период при нас и ако се намира в добра кондиция и впечатли, тогава да подпише договор. Колкото дьо Базил, към него има сериозен интерес, но конкретни оферти още няма. И Левски и ЦСКА проявяват интерес, но още никой не е изпратил оферта. Ще изчакаме и ще видим какво ще бъде неговото бъдеще", завърши босът на "смърфовете".



Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).