Оферти от Китай и Кипър за Карвальо и Котев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:06 / 18.12.2010
2473
Предколедни оферти за двама от най-добрите футболисти на Локомотив пристигнаха на Лаута. Базил дьо Карвальо и Кирил Котев са желани от китайски и кипърски клубове. Елитният Далиен от най-многолюдната страна в света иска Карвальо, който тази есен направи фурор с черно-бялата фланелка. Не е изключено президентът на пловдивчани Константин Динев да приеме предложението, ако в дните преди Нова година французинът със сенегалска кръв не приеме предложението за нов договор. Настоящият контракт на футболиста, който вкара 6 (шест) гола през първия полусезон, изтича в края на юни и след това той става свободен агент. Според наш източник за Карвальо от Китай са предложили 350 000 евро. Динев вече отхвърли една оферта за футболиста от Китай.

Централният защитник Кирил Котев пък е желан от елитен кипърски отбор и може да си тръгне веднага според договора, който подписа при третото си идване на Лаута. Котев се присъедини към Локо в средата на есенния полусезон, а в края си извоюва титулярно място, като бе с основен принос за изключително важните победи над Локо (Сф) и Черноморец.

Източник: в. "Марица"



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).