Локо набляга на офанзивни футболисти при селекцията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
12:00 / 11.12.2010
7113
Локо (Пд) ще вземе две качествени нови попълнения от чужбина за пролетния сезон, стана ясно вчера. Става въпрос за нападател и халф, които ще подсилят селекцията на Неделчо Матушев още в началото на януари. От Лаута разкриха, че ще се наблегне предимно на офанзивни футболисти, както и на още един ляв бек.

- Не искаме да разкриваме предварително имената на чаканите чужденци. Смятаме, че Коко Динев отново ще доведе класен футболист, който ще се превърне в една от звездите на първенството - казаха от клуба.

Междувременно стана ясно, че Локомотив (Пд) ще изиграе осем контролни срещи по време на лагера си в испанския курорт Марбея. Черно-белите ще се подготвят на Иберийския полуостров от 25 януари до 15 февруари. Ясни са вече мачовете с швейцарския Йънг Бойс, полския Арка (Гдиня), сред останалите противници са ЦСКА (Москва), Спарта (Прага) и Шахтьор (Донецк). На 10 февруари черно-белите ще се изправят срещу Малага на Мануел Пелегрини. Динамо (Москва) или Зенит ще бъде съперник на 12 февруари
Последната контрола в Марбея е на 14 февруари срещу втородивизионния испански Херес.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).