В Локо награждават най-добрите си юноши

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:03 / 08.12.2010
4889
За първи път в Локомотив, най-перспективните и съвестни юноши и деца от школата ще получат своето признание и награди.

Това ще се случи повреме на петото издание на организираната от фенклуба на Локомотив "Черно-бяла Коледа", която ще се проведе на 19-ти декември в зала "Пловдив" на Новотел Пловдив. Съвместната инициатива между клуб и фенклуб ще награди по трима таланти от всяка едно от категориите - старша, младша и деца. Определянето им ще става по предварително определен регламент, според който директорът на школата, треньорите и фен-сайтът LPortala.net ще определят своите фаворити във всяка една от категориите.

В първия кръг от анкетата всеки ръководител на отбор ще определи сам кой от футболистите му ще попаднат в "разширения състав" на участващите в надпреварата. Във втория решителен кръг, всеки един от гласуващите ще определи своята най-добра петица във всяка една от трите категории. Ако гласуващият е треньор, то той няма да има правото да гласува за свои футболисти. В зависимост от резултатите, всеки юноша ще събира точки, като събралите най-много ще бъдат обявени официално като номинирани.
На 16-ти декември, LPortala.net ще обяви номинациите, измежду които ще са и най-добрите трима във всяка категория. Кои са те обаче, ще стане ясно на таз-годишното издание на "Черно-бялата Коледа", като организаторите използват случая да поканят всички треньори, номинирани и техни близки на събитието.

По традиция на тържеството ще присъстват футболисти и ръководители на клуба, както и ветерани от близкото и далечно минало. Тогава ще бъде обявен и награден победителя в анкетата за "Най-добър футболист на 2010-та година", определящ се чрез гласуване във фен-сайта LPortala.net.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).