Контролите на Локо с Рубин и Амкар потвърдени на 90%

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:05 / 05.12.2010
2138
Двете контроли, които възнамерява да изиграе отборът на Локомотив Пловдив по време на едномесечния си подготвителен лагер в турския курорт Анталия - с отборите на Рубин Казан и Амкар (Перм) ,са на 90 % сигурни.

"Факт е, че се водят такива преговори, но все още няма нищо черно на бяло. Макар да сме се разбрали с представителите на Рубин, все още датата не е потвърдена, както вече написаха някои медии.

Все пак сме на 90 % убедени, че мачовете ще се състоят", сподели човек от лагера на "смърфовете".

Първоначално се считаше, че Локото ще срещне бившия шампион на Русия на 22 януари, а с тима на Мартин Кушев, Захари Сираков и Георги Пеев ще играе по-късно. Сега обаче стана ясно, че датите не са окончателни.

Сигурно е само, че след днешната победа над Миньор и класирането на тима за четвъртфиналите за Купата на България отборът на Локомотив няма да бъде пускан веднага в почивка, а вместо това на 7 декември ще срещне Академик София в контрола, която ще се проведе в парка "Лаута".

Първоначално противник трябваше да бъде Спортист Своге, но в крайна сметка се оказа, че "смърфовете" ще срещнат "студентите".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).