Купата на България със свое лого, промотират го на мача Локо - Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:35 / 02.12.2010
4864
Купата на България по футбол ще има свое лого, научи Plovdiv24.bg. Идеята за него е дошла по предложение на Атанас Узунов. Лично той е обсъдил своята идея с Валентин Михов, който я е приел като много добра и днес стана ясно, че тя вече е факт и е реализирана и на практика. Промоцията на логото на Купата на България ще бъде на Лаута в събота, когато е срещата от 1/8-на финалите между отборите на Локомотив и Миньор. Повече по самия дизайн и това, по какъв начин то ще бъде промотирано, засега се пази в тайна.

Атанас Узунов коментира и слуховете за уговорка на мача на Локото със съименника си от Мездра и ги окачестви като изключително несериозни.

Plovdiv24.bg напомня, че 8 мача от Българската "А" група се разследват поради съмнение за уговорки в тях. Тази информация сподели вчера шефът на парламентарната комисия по Образование Огнян Стоичков пред Канал 3.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).