Бонев: Поставихме Черноморец на колене, шампионът и медалистите ще се решат в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:41 / 29.11.2010
3747
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев бе видимо доволен от победата над Черноморец Бургас. Той заяви, че Локомотив Пловдив е поставил на колене Черноморец. Легендата на българския футбол добави, че "смърфовете" ще изиграят важна роля при определянето на шампиона и разпределянето на медалите.

"Беше свършена много работа за кратко време и сглобихме един много силен отбор. В последните мачове се видя, че Локомотив Пловдив е един от трите най-добри отбора в България. Всички трябва да сме доволни от постигнатото", коментира Бонев.

"Ние ще изиграем много важна роля при определянето на шампиона и разпределянето на медалите. Нашето желание е това, което реши господин Динев. Той инвестира и взима решения. Публиката, която изключително много го обича, оценява какво прави той за Локомотив. Ще търсим равностойни заместници на играчите, които продадем", сподели почетният президент на Локомотив Пловдив.

"Мисля, че трябва да се порадваме и да сме доволни, че непобедимият Черноморец бе поставен на колене на стадиона в Лаута. Имаме достатъчно време да се възстановим за мача с Миньор Перник. Трябва да се отбележи, че всички отбори се оплакват от контузени футболисти, а при нас няма такива и това се дължи на подготовката, която направихме. Тя бе на много високо ниво", каза още Христо Бонев.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).