Локо мина с лекота и през Черноморец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (190)
15:49 / 29.11.2010
14114
Локо постигна хубава и убедителна победа над един от преките си конкуренти за евроместата. "Смърфовете" надиграха с 2:0 Черноморец, като по този начин нанесоха първа загуба на "акулите" за това първенство. С играта си "черно-белите" нито за момент не оставиха съмнение за това кой е по-добрия от двата отбора. В края на двубоя чисто попадение на Дани Кики бе отменено заради несъществуваща засада.

Домакините започнаха срещата изключително активно и бе въпрос на време да открият резултата. Това стори Николас Раймонди в 23-та минута, след феноменален пас на Базил дьо Карвальо с пета.

След това попадение "акулите" пробваха да вдигнат оборотите и организираха няколко опасни слизания към Лучини, но вратаря и защитниците пред него се справиха с няколкото опасни ситуации.

натискът на гостите секна след две безумни постъпки на звездата има Адриан Фернандес. Първо нападателят удари с лакът Христо Златински, за което получи жълт картон. Само две минути по-късно Фернандес изрита отзад изпреварилия го Лазаров и резонно бе изгонен.

След почивката на терена имаше само един отбор. Локо смачка своите гости и организира дузина опасни атаки. В 60-та Здравко Лазаров изведе перфектно Базил дьо Карвальо, който от непосредствена близост сложи точка на спора.

С тази победа Локо приключи полусезона с 26 точки на 6-то място. "Смърфовете" събраха колкото и ЦСКА и са с по-добра голова разлика, но загубиха в прекия двубой и затова в момента са след "червените" в класирането. С тези точки Локо е само на две от заветното трето, където се намира именно отбора на Черноморец.



Виж коментарите (190)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).