Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:39 / 29.04.2024
2001
Бившата звезда на Локомотив Пловдив Джовани Бариани за пореден път стана герой за настоящия си клуб в Китай, видя Plovdiv24.bg. Бразилецът донесе победата на Гуанкси с 2:1 над Донгуан Нанченг в двубой от 7-ия кръг на Лига 1 (второ ниво на футбола в Китай).

Халфът реализира и двете попадения за своя тим, като първото бе особено красиво. Той вкара в 24-ата минута за 1:0 с шут от 30 метра, при който топката рикошира в напречната греда и влезе в мрежата. Впоследствие гостите изравниха в 58-ата минута, но в 66-ата отново Джовани бе в прегръдките на своите съотборници, отбелязвайки за крайното 2:1.

От началото на сезона в Китай бившият играч на Локомотив Пловдив има вече 4 попадения на сметката си, показа справка на Plovdiv24.bg. Успехът остави Гуанкси на четвърто място във временното класиране с 14 точки. Лидер е отборът на Далиан с 20 точки и мач повече.

"Два невероятни гола на Джовани Бариани тази вечер! Благодарим на всички фенове, които ни подкрепяха в силния дъжд", написаха от ФК Гуанкси в официалните си страници в социалната мрежа.

Гледайте в прикаченото видео красивия гол на бразилския халф!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).