Матушев: Подхождаме сериозно срещу Миньор, добре е, че сме домакини

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:01 / 24.11.2010
1941
Старши треньорът на Локомотив Неделчо Матушев прие сравнително спокойно жребия за Купата на България. "Смърфовете" ще бъдат домакин на Миньор на 4 декември в 1/8 финален мач от турнира. Той коментира пред официалния сайт на Локо, че е доволен от това, че тимът ще е домакин и срещата ще е пред собствените фенове на тима.

"С който и отбор да се бяхме паднали, със сигурност бихме подходили много сериозно към двубоя. Хубаво е, че сме домакини и ще имаме възможност да играем пред нашите верни фенове и естествено се надявам да ги зарадваме с победа. Миньор е сериозен тим и няма никакво значение това, че се намира в дъното на таблицата в "А" група. Разполагат с добри футболисти и ако ги подценим, могат да поднесат неприятна изненада. Веднага след шампионатния ни мач срещу Черноморец ние започваме да се готвим за Миньор и определено ще подходим с нужното самочувствие, за да продължим напред", заяви веднага след жребия Неделчо Матушев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).