В Локомотив тренират дузпи в добро настроение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:25 / 19.11.2010
2226
В много добро настроение тренираха днес футболистите на Локомотив Пловдив. След обичайното занимание, в края те тренираха изпълнения на дузпи. В неделя на "смърфовете" предстои мач за Купата на България от 1/16-финалната фаза с Локомотив София и треньорския щаб реши да подготви футболистите за изпълненията на дузпи, при евентуално равенство в редовното време и продълженията.

"Ние трябва да бъдем готови за всякакъв вариант на развитие на срещата - всичко се решава в един мач. Мисля, че момчетата са психически и физически готови за този мач. Все пак това е футбол и всичко може да се случи", заяви старши-треньорът Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ние трябва да сме щастливи и горди, че работим с такива футболисти. Обстановката в момента е изключително добра, всички се раздават на 100% в тренировките и полагат максимум усилия. В момента сме едно семейство, в което всички заедно преследваме целите си. Днес на футболистите казах, че тук с пет мача в Купата може да постигнеш това, което в първенството се борим цяла година. За това смятам, че всеки един от футболистите като си чуе името че ще играе, ще дадат максимум да победим Локомотив София. И без това имаме да им връщаме на тях за слабата игра и убедителна победа в първенството. Убеден съм, че ще продължим за следващия кръг", заяви почетният президент на Локо Христо Бонев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).