Треньорът на Локо разузна Черноморец-Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:44 / 19.11.2010
2950
Треньорът на Локомотив Неделчо Матушев изгледа от трибуните на бургаския стадион Лазур мача на "Черноморец" с Пирин. Това даде повод, поне в Благоевград, да се спекулира с интереса на "смърфовете" към играча на пост номер 1 в тима на благоевградчани - вратаря Макенджиев, пише местния вестник "Струма".

"Бях в Бургас по лична работа и използвах възможността да разузная на живо играта на акулите, с които ни предстои двубой в последния есенен кръг. Не знам откъде тръгна информацията, че се интересуваме от Макенджиев. Неведнъж съм казвал, че той и вратарят на "Видима-Раковски" Пламен Илиен са най-добрите във вътрешното първенство, но нито един от тях не влиза в селекционните ни планове", увери  Матушев.

Опция за Локо е благоевградчанинът Иван Църваришки-Духчето, който има 3-годишен договор с черно-белите, но беше даден под наем в предишния си клуб "Септември" /Симитли/ да трупа игрови опит. Неделчо Матушев не пропусна да похвали привлечения от "Пирин" македонец с български паспорт Драги Коцев и пожела на орлетата по най-бързия начин да преодолеят кризата, в която се намират, и да запазят елитния си статут.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).