Черно море пусна жалба за мача с Локо: Имаше дузпа, реферът беше "умно" пасивен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:53 / 11.04.2024
4699
Черно море официално депозира жалба срещу главния съдия Никола Попов и ВАР рефера Иво Андреев на мача с Локомотив Пловдив от 28-ия кръг на Първа лига, който завърши 1:0 за черно-белите. Към нея е приложено и видео на момента в 90-ата минута на мача, когато при центриране, топката се отклони от ръката на Милош Петрович и промени траекторията си.

Публикуваме част от текста в жалбата към съдийската комисия:

"Хитрото“ поведение на реферите ни накараха няколко дни да мислим да ли да Ви, сезираме с жалба или за пореден път да подминем избирателното прилагане на правилата на играта футбол.

Конкретно: В 90-ата минута на срещата, при центриране, топката се отклони от ръката на Милош Петрович и промени траекторията си. Считаме за редно, главният рефер Попов да бе разгледал тази ситуация детайлно и така да вземе информирано решение има или няма дузпа. Тук е мястото да посочим "умната“ пасивност на Андреев, който пред екрана има чудесна видимост на ситуацията.

Безспорно е, че това съдийско решение повлия на крайния изход на срещата….“.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).