Ботев обяви много проблеми преди мача с Враца! Ще се пазят ли "канарчетата" за полуфинала?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:06 / 10.04.2024
3766
Ивелин Попов е под въпрос за предстоящото домакинство на Ботев (Пловдив) срещу Ботев (Враца) заради вирусно заболяване. В последния кръг срещу ЦСКА 1948 капитанът на "канарчетата“ игра пълни 90 минути, въпреки че беше с висока температура, като отново беше сред най-добрите на терена.

Ботев (Пловдив) започна подготовка за предстоящия мач срещу Ботев (Враца), като срещата е този петък от 17:45 часа на стадион "Христо Ботев“ в Пловдив.

Под въпрос за сблъсъка с врачани в петък са още Кристиан Нвачукву, който също е с вирусно заболяване, както и Атанас Чернев, който лекува лека травма.

Продължава възстановяването на Янис Карабельов, който съвсем скоро се очаква да се завърне на терена. Извън сметките е Георги Николов, който се контузи в предходния кръг и ще отсъства най-малко до края на сезона.

На разположение на старши треньора Душан Керкез е изтърпелият своето наказание Антонио Перера, който пропусна двубоите с Берое и ЦСКА 1948, обявиха от "жълто-черния" клуб.

С оглед многото проблеми в състава не е ясно дали Керкез ще рискува някои от титулярите си или ще запази играчите си за предстоящия полуфинал с ЦСКА-София следващата седмица.

Друг интересен момент е дали "жълто-черните" ще атакуват Топ 6 или ще изиграят стратегически мач и ще останат в битката за седмото място. По думите на Керкез целта е ясна - победа във всеки мач и участие в групата на най-добрите, но дали това ще се случи ще стане ясно в петъчната вечер.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).