Клуб от Първа лига атакува Кабаков: Не желаем да бъде назначаван на наши мачове!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:19 / 10.04.2024
2823
Ръководството на Локомотив (София) излезе с декларация срещу назначението на Георги Кабаков за рефер на двубоя от Първа Лига с ЦСКА 1948.

Предлагаме пълния текст на декларацията без редакторска намеса:

"Ръководството на ФК "Локомотив София 1929"АД, изразява своето несъгласие с назначаването на главен съдия на Г-н Георги Кабаков за срещата ни от 29 кръг на Ефбет Лига с ЦСКА 1948. Вероятно много от Вас си спомнят втория полуфинал за купа България миналата година, когато бяхме ощетени с отсъждане на не съществуваща дузпа, спестени червени картони на съперника, които не ни позволиха евентуално да достигнем финал в турнира. Тук е мястото да кажем, че нямаме абсолютно никакви претенции към съперника ни в следващия мач.

Няколко пъти след това г-н Кабаков беше назначаван за ВАР арбитър на наши срещи и случайно или не винаги неговите решения бяха в ущърб на Локомотив София. Всички сме наясно, че Кабаков е най-добрият български съдия и доказал се в международен мащаб, но също така сме убедени, че той има някакво лично отношение към нашият клуб. Бихме желали да заявим, че не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на срещи на ФК"Локомотив София 1929"АД", написаха "железничарите".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).