Томаш: Локомотивът набира скорост, но тя се дължи на феновете и на магията

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:30 / 08.04.2024
3455
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш остана верен на стила си и прие сравнително спокойно победата на неговия тим с 1:0 над Черно море.

Ето какво заяви Томаш след края на мача на "Лаута":

Най-ценното за мен е отборът. Тук искам да поздравя момчетата и един специален човек, който ме подкрепя и ми носи късмет. Изиграхме добър мач срещу един добър отбор. Мисля, че вече 7 години един добър треньор като г-н Илиев работи с този тим. Играят машинално, знаят положителните си страни.

Днес започнахме мача с шестима футболисти под 23 години и влязоха още двама. Искам още повече да контролираме събитията. Имахме повече и по-чисти ситуации. Да, отмениха гол на Черно море, но от това, което сега видях набързо, същият гол отмениха и на нас срещу ЦСКА.

Доволен съм и поздравявам футболистите ми. Скромно, тепърва има още доста мачове. Ние трябва да осънаваме ситуацията и къде сме. Казах на футболистите, че нашето семейство спечели днес мача. Днес хвърлихме доста усилия. Най-важното е постоянството. Ако искаме да се превърнем във фактор в първенството, ние трябва да сме постоянни, да вярваме в себе си и да надграждаме мечтите си.

Бил съм футболист при Илиан Илиев, учил съм се от него и продължавам да се уча.

Откакто съм тук постоянно чувам, как Локомотивът набира скорост.  Но тази скорост е на крилете на тези фенове. На тази магия, която има тук в този отбор. Искам да поздравя публиката, собственика и специялния за мен човек, когато споменах в началото.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).