ПФК Ботев: С удоволствие ви съобщаваме, че "Ботев гард" поема охраната на стадиона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
11:47 / 07.04.2024
4586
Ръководството на ПФК Ботев информира привържениците на отбора за важно нововъведение, видя Plovdiv24.bg. То касае охраната на стадион "Христо Ботев" и базата на клуба в "Коматево". Двата обекта се поемат от фирма "Ботев гард“.

Както Plovdiv24.bg първи информира още преди месец и половина, за управител на въпросната компания бе назначен Божидар Караджов, който преди това бе управител на фенмагазина.

Дружеството е учредено от собственика на ПФК Ботев Антон Зингаревич, заедно с Александър Ослан и Слави Микински. Преди Караджов да бъде вписан в Търговския регистър, управител на "Ботев гард" беше Милен Стоянов, който в момента е с постоянна мярка задържане под стража заради обвинение по участие  в организирана престъпна група за изнудвания и принуда.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти,

Желаейки да гарантираме пълно спокойствие и сигурност на всички наши привърженици, както и на служителите на ПФК "Ботев“, имаме удоволствието да ви съобщим, че от днес охраната на стадион "Христо Ботев“ и футболен комплекс "Никола Щерев – Старика“ официално се поема от фирма "Ботев гард“.

Охранителна фирма "Ботев гард“ е лицензирана за този тип дейност на 24.01.2024 г. с разрешение № 3/02-893.

Дейността на "Ботев гард“ ще бъде насочена изцяло към осигуряване реда и спокойствието на спортните комплекси, в които тренират и се състезават детско-юношеските формации на клуба, както и представителният ни мъжки отбор.

Убедени сме, че осигурявайки пълен комфорт и сигурност при посещението на футболни срещи, ще провокираме все повече жълто-черни семейства да посещават заедно мачовете на любимия си "Ботев“.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).