Иван Иванов: Локо играе така, както аз опитвах да науча моите отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:13 / 03.04.2024
3328
Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов направи любопитен коментар преди днешния сблъсък между ЦСКА-София и Локомотив Пловдив. Бившият централен защитник е обличал фланелката и на двата отбора.

"За ЦСКА е важно да стоят на такава дистанция от Лудогорец, която да е практически възможно да бъде стопена в плейофите. Именно това прави победата за "армейците" над Локо Пловдив задължителна, защото разградчани влязоха в своя ритъм и трудно ще сгрешат някъде до края на редовния сезон. Срещу Локо Сф армейците не за първи път играха слабо и спечелиха. Отборът определено има проблем в игрови план и мачовете се печелят най-вече на база името, емблемата, публиката или благодарение на индивидуална класа, но не и заради план, стил, начин на игра", заяви пред "Тема спорт" Иван Иванов.

"От друга страна, Локо Пд може да се гордее с представянето срещу Лудогорец и загубата в последната минута може само да ги амбицира. Александър Томаш промени схемата, но не и начина на игра и философията си. За разлика от ЦСКА, Локо Пд има ясно изразен стил. Да, понякога се случва така, че резултатите са негативни, но това е част от процеса. Тимът играе по начин, по който аз опитвах да науча моите отбори, макар и на по-ниско ниво“, допълни още бившият национал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).