Керкез: Реферите трябваше да са по-подготвени за този мач

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
19:00 / 31.03.2024
3848
Треньорът на Ботев (Пд) Душан Керкез заяви, че футболистите му са дали най-доброто, на което са способни, при равенството 0:0 срещу Черно море. Специалистът обаче допълни, че съдийската бригада не е била достатъчно подготвена за двубоя.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на двубоя на стадион "Христо Ботев":

Знаехме, че трябваше да се хвърлим в голяма битка на терена. Черно море знае как да играе за победа и да извлече максимума от играчите си. От първата до последната минута се влагаха във всяко едно единоборство. Може би ни липсваха последният удар и последният пас.

Мисля, че дадохме най-доброто, на което сме способни в момента и се получи добър мач. Не сме доволни, че не победихме, но съм доволен от футболистите ми.

Допуснахме една грешка през първото полувреме, от която дойде шансът за Черно море. Искам да благодаря на нашите фенове за подкрепата. Мисля, че реферите трябваше да са по-подготвени за мач като този, но добре, че не бяха допуснати толкова много грешки.

Знаехме, че съперникът има двама много добри централни защитници. Трябваше да търсим някой по-подвижен като Мохамед Брахими. Той изигра добър двубой. Георги Николов също беше близо да отбележи, но това е футболът. Може да се получат такива пропуски в последната фаза от играта.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Керкез!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).