Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
12:39 / 28.03.2024
3187
Младежкият национален отбор на България постигна знаменита победа, за която още дълго време ще се говори. "Лъвовете" победиха с 1:0 Полша като гост, а успехът накара изстрадалия български фен поне за малко да изпита гордост.

Съставът на "Дружина полска" е в пъти по-скъп от този на "трикольорите". Това обаче по никакъв начин не се видя на терена, където момчетата на Александър Димитров не оставиха шанс на своя съперник.

Капитан на младежкия национален отбор е защитникът на ЦСКА Християн Петров. Пловдивчанинът поведе българите и изигра поредния си силен мач от началото на сезона, като не остави шанс на съперниковите нападатели.

21-годишният бранител, който направи първите си стъпки във футбола на стадион "Локомотив" в Пловдив, публикува емоционален пост в личния си профил в социалните мрежи.

С няколко снимки от знаменития успех и текст "Напред за България", Петров набързо събра стотици лайкове и позитивни коментари.

Със силните си изяви и неизменната титулярна позиция в ЦСКА, бранителят рязко покачи цената си в transfermarkt и няма да е изненада, ако лятото интересът към него от чужбина бъде много голям.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).