Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:53 / 28.03.2024
3716
Отборът на Черно море е един от хитовете на настоящия сезон. Хората на Илиан Илиев впечатляват с играта си, а със силното си представяне все още са в битката за титлата.

"Моряците" са почти безпогрешни на стадион "Тича". В изиграните 13 мача във Варна, "зелено-белите" имат изумителните 12 победи и едва едно равенство.

Не така стоят нещата при срещите извън морската ни столица. При класиране на база само мачове като гост, Черно море е на шесто място след изиграните 25 кръга.

Статистиката в последните гостувания на "моряците" е още по-стряскаща - едва един успех в последните седем двубоя извън Варна, показа проверка на Plovdiv24.bg.

Тази форма със сигурност дава поводи за оптимизъм на Душан Керкез и момчетата му, които спешно се нуждаят от точки в битката за седмата позиция.

Дали Черно море ще продължи да бъде неубедителен гост или ще сложи край на лошата серия - ще стане ясно в неделя на стадион "Христо Ботев".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).