Пловдивски тим загуби с 0:9 от Родопа в регионалния шампионат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:09 / 26.03.2024
2678
Две победи, едно равенство и две загуби записаха възпитаниците на детско-юношеската школа на Родопа (Смолян) през изминалата седмица в различните групи от Регионалното първенство на Пловдив.

Най-внушителна победа постигнаха възпитаниците на треньора Димитър Чолаков от формацията на Футбол 9. Те се наложиха над ФК Велд (Пловдив) с 9:0. С по два гола за зелено-белите се отчетоха Борис Димов, Константин Илчев и Димитър Пейковски., а по веднъж се разписаха Денис Росенов, Владислав Кичуков и Адриан Демирев.

Отборът, воден от треньора Левент Аврамов, победи Секирово (Раковски) с 5:0.  Димитър Величков реализира две попадения, а по едно добавиха Александър Кечев, Никола Сулинаджиев и Ангел Тумбаков.

Момчетата от Футбол 7 на Звезделин Чаушев завършиха 3:3 с представителите на Кърджали, а връстниците им отстъпиха с 1:4 от момчетата на Футболна академия Карлово. Голмайстори за Родопа (Смолян) станаха Георги Манолов с две попадения, а Яни Бърчинков и Стоян Тонов - с по едно.

Загуба от ФК Кърджали с 0:4 записаха и младите таланти от Футбол 7 на Димитър Чолаков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).