Томаш упорства, но схемата с трима защитници е по-ефективна за Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:40 / 26.03.2024
2562
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш има намерение да запази тактическата формация с трима централни защитници до края на сезона. След 2 години на "Лаута", той я въведе едва в последните два кръга и тя донесе успех на черно-белите - победи над Етър (3:0) и Славия (2:1).

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че с подобна схема Локомотив постигна огромните успехи през последните години под ръководството на Бруно Акрапович и наследилия го след това Александър Тунчев.

Самият Томаш обаче упорства и държи на схема 4-2-3-1 или 4-4-2, но преди време обяви с официално обръщение към феновете, че ще направи "лични компромиси" и ще промени облика на състава за кратко. Целта е да му позволи да натрупа самочувствие и увереност в собствените възможности.

При всички положения обаче Локомотив Пловдив е по-ефективен отбор, когато играе в схема с трима централни защитници и това би трябвало да проличи в предстоящите тежки сблъсъци срещу първите три отбора в класирането - Лудогорец, ЦСКА-София и Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).