Поморие се извини в писмо за счупения крак на капитана на Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:16 / 08.11.2010
2474
Ръководството и спортно - техническият щаб на ПФК "Черноморец-Поморие" разпространиха днес официално писмо до колегите си от "Спартак" /Пд/ във връзка с тежката контузия на капитана на пловдивчани Тодор Симеонов по време на срещата между двата отбора от 13-ия кръг на първенството в Източна "Б" група. Симеонов напусна принудително игра през второто полувреме и после се констатира, че кракът му е счупен.
Ето и текста на писмото:

"Уважаеми колеги, най-искрено съжаляваме за контузията на вашия капитан Тодор Симеонов в срещата помежду ни от 13-ия кръг на първенството в Източна "Б" група. Уверяваме Ви, че от страна на нашия състезател Христо Лемперов не е имало никакъв умисъл в ситуацията, при която се получи тежката травма. Подобни неща са част от рисковете на футболната игра.

Ръководството и спортно-техническият щаб на "Черноморец -Поморие" никога не са толерирали грубостите и некоректните прийоми в преследване на победата. На първо място винаги сме поставяли феърплея и коректността в отношенията не само на терена, но и извън него. Това са много по-важни неща от резултатите, които са временни.

Пожелаваме успешно и скорошно възстановяване на Тодор Симеонов" - се казва още в писмото на "Черноморец - Поморие".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).