Карвальо: По-опитен съм от Дембеле, но не искам да се сравняваме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
16:56 / 08.11.2010
5451
След поредния си гол с черно-бялата фланелка, нападателят на Локо Пловдив Базил дьо Карвальо гостува в София на "Актуално студио Дерби". С него бе и защитникът Юнес Бенжелюн. Карвальо коментира предшественика си в Локо Гара Дембеле, разказа за кариерата си до сега и бъдещето на Локомотив Пловдив. Част от нещата, които той сподели пред софийските журналисти, Карвальо вече разказа за пловдивските фенове в интервю за Plovdiv24.bg миналата седмица.

"Не искам да се сравнявам с Гара Дембеле. Двамата сме приятели. Може би имам малко повече опит от него, защото съм по-възрастен", заяви Карвальо.

"Предстоят ни трудни срещи с ЦСКА и Черноморец, но ще се опитаме да ги спечелим, ако играем както срещу Левски. Локомотив не трябва да продава играчите си, ако иска да постига успехи", добави още нападателят.


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).