Юношите на Локо биха Пирин в Благоевград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:10 / 08.11.2010
2112
Без двама от основните си футболисти, Локо (Пловдив) излъга Пирин (Благоевград) с 0:2 като гости в предпоследния кръг на юношеската група до 17 години. Без капитана Христо Стамов, халфът Петър Челебиев и под дистанцираната диктовка на Красимир Димитров, който изтърпява наказание от три мача, пловдивчани започнаха лошо на терена в село Рилци. В герой за своите в първите десет минути се превърна вратарят Георги Римпопов, който напълно отчая излезлите сами срещу него Александър Почов и Георги Аспарухов. Отбраната продължи с несигурната си игра през първата половина на полувремето, но за щастие голът на локомотивци обезкуражи домакините и даде криле на съперника им. В 25-ата минута Божидар Узунов сложи топката от фаул на главата на най-високия на терена Костадин Райчев и той без проблем откри резултата. До края на първите 40 минути двата състава не успяха да създадат повече опасности.

В 52-рата минута "смърфовете" казаха тежката си дума с гол-шедьовър на Неджатин Мустафа, на който мнозина нападатели в "А" група биха завидели. От близо 30 метра, нападателят намери топката с диагонален шут, който с хирургическа точност порази сглобката на вратаря Филип Димитров. Домакините така и не показаха дух да постигнат нещо в този мач, а пред вратата им Мартин Кехайов може да съжалява, че не успя с глава да засече кълбото в опразнената врата след пробив и отлично центриране отляво на Запрян Запрянов. Като на майтап Акиф Юсеин нацели напречната гледа, след като изненадващо потърси балонен диагонален удар отляво. В ответната атака Хетри Овонесян в зелен екип на свой ред разтресе напречната греда на Георги Римпопов, като преди това навърза двама защитници пред себе си. В последните секунди на добавеното време пък Петър Янкулски от състава на домакините се включи опасно, но стреля неточно над вратата.

В последния си мач тази есен, младшата ще приеме Черноморец (Бургас) идната събота.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).