Белия потърси Марица за контрола, но вече беше късно! В клуба има още по-голям проблем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:19 / 20.03.2024
2489
Треньорът на Арда Николай Киров - Белия се отказа от възможността да проведе контролна среща по време на паузата за националните отбори. Пловдивчанинът е имал намерение да изчисти детайли в играта и да направи промени в тактиката, но това явно ще се случи с тренировки и двустранни игри.

Белия е потърсил за спаринг своя роден клуб Марица, но жълто-сините вече са били поели ангажимент да играят срещу Ботев на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Имало е опция за контрола с отбор от Турция, която също е пропаднала.

В същото време ръководството на Арда продължава да удря на камък в опитите да уреди с права нигерийския нападател Чионсо Офор. Той бе привлечен тази зима от Монреал. Канадският тим е част от МЛС. На този етап в Кърджали не успяват да набавят пълния набор документи за работна виза и съответно картотекиране на състезателя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).