"Черноморец - Поморие" без кадрови проблеми преди дербито със "Спартак" Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
11:37 / 05.11.2010
1448
"Важен мач, какво да говорим повече. Нека мине и тогава можем да коментираме. Не е много за предпочитане да се правят изявления преди срещите. И като бяхме на първо място, не сме се пъчили", заяви председателят на Съвета на директорите на "Черноморец - Поморие" Калоян Панайотов преди дербито на 13-ия кръг от първенството в Източна "Б" група. Старши треньорът Петър Хубчев пък по традиция се въздържа от коментари.

Младите възпитаници на Хубчев оглавяваха класирането в групата през целия месец октомври, но след две поредни загуби отстъпиха върха на съботния си гост "Спартак" /Пд/. Новият лидер е с 20 точки и по-добра голова разлика от втория "Любимец". Поморийските "акули" са трети с точка по-малко и при победа над пловдивчани ще изместят "гладиаторите" от първото място.

Петър Хубчев няма сериозни кадрови притеснения преди дербито. От избора му отпадат само невъзстановените халфове Георги Костадинов и Станимир Митев.

Мачът "Черноморец - Поморие" - "Спартак" /Пд/ започва от 14,30 часа в събота. Входът за зрители ще бъде с билети по 2 лева.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).