Детски формации на Ботев и Локо тренират заедно на един терен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:01 / 02.11.2010
7293
Изключително интересни тренировки се провеждат отскоро на терените край стадион Пловдив, научи Plovdiv24.bg. По едно и също време на един и същ терен провеждат заниманията си две от детските формации на Ботев и Локомотив Пловдив. Подготвителната група деца, родени 1999 година на Динко Господинов провеждат заниманията си на едно от игрищата край Гребната, като по същото време в другия край на игрището тренира детския тим набор 98 на Владо Чернев, който от скоро е под шапката на Локомотив Пловдив.

Парадоксалната картинка се допълва от трета школа, която също тренира там - деца "Б", набор 97 на Спортното училище, което се състезава в първенството под името УФК "Васил Левски", която се води от доскорошният футболист на Ботев Пловдив Стоян Ангелов - Стинката. Тяхната формация обаче ще се премести пролетта на съседно игрище, което отскоро е модернизирано и с по-качествена трева. Настоящият терен, който е в отвратително състояние ще бъде подобрен с общински средства най-вероятно догодина. В момента започва подобряване на тревното покритие на друго от игрищата в комплекса, което пък се ползва от школата на Брестник. Тогава те също ще се преместят при Ботев, Локо и Спортното.

Въпреки различните отбори и школи, те провеждат съвсем нормално и без проблеми заниманията си. Младите футболисти на Стоян Ангелов се състезават в първенството на деца "Б", тези на Владо Чернев в първенството на деца "Център". Малчуганите от групата на Динко Господинов ще започнат мачовете си от догодина.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).