Единственият национал на ЦСКА се завръща в игра срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:22 / 12.03.2024
1583
Десният краен защитник на ЦСКА Иван Турицов ще се завърне в титулярния състав за предстоящото домакинство на Ботев Пловдив. Двубоят с "канарчетата" от 25-ия кръг на Първа лига е в неделя от 17:45 часа на националния стадион "Васил Левски“. Турицов не взе участие в последните два мача на армейците, след като получи контузия при победата с 1:0 над Арда в турнира за Купата на България.

Той имаше проблеми с аддукторите, които не му позволиха да играе срещу Берое и ЦСКА 1948. Бранителят обаче вече тренира на пълни обороти и ще бъде готов за игра през уикенда, съобщава "Тема спорт". Той ще замени на поста привлечения през зимата от Арда Мартин Стойчев, тъй като характеристиките му в дефанзивен план ще бъдат от по-голяма полза в мача с канарчетата.

Турицов е и единственият национал в състава на ЦСКА, стана ясно от публикуваните вчера повиквателни на селекционера Илиан Илиев. Червените ще имат трима представители при младежките национали – Мартин Стойчев, Християн Петров и Станислав Шопов.

Почти сигурно двубоя с Ботев Пловдив ще бъде пропуснат от Тобиас Хайнц, който получи контузия в глезена при победата с 2:1 над ЦСКА 1948. Норвежецът е взел участие във всеки от първите 24 мача през сезона.

В състава има и двама футболисти, които са непосредствено застрашени от наказание. Това са Амос Юга и Тибо Вион, които имат по 8 жълти картона от началото на сезона и при следващо официално предупреждение ще бъдат лишени от състезателни права за два двубоя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).