Неделчо Матушев: Радвам се, че съм в екип с Бонев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
12:03 / 01.11.2010
6924
Радостен съм, че оставам в екипа на Локомотив Пловдив и работя заедно с Христо Бонев. Това заяви в предаването VIPSport на Plovdiv24.bg старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев, който бе специален гост тази седмица. Той заяви, че не съжалява, че не са победили с повече голове Левски, тъй като най-важни са били трите точки. Матушев говори също и за ситуацията с треньорския пост, като сподели, че вече всичко е спокойно, но в един момент е обмислял напускане на клуба, но след разговори и подкрепа от Коко Динев, Христо Бонев и феновете на клуба е решил да остане. Матушев също отрече клубът да води преговори за привличането на нападателя на Ботев Атанас Курдов, но заяви, че ще се радва той да бъде в отбора, тъй като го познава добре като футболист още от юношеските му години и смята, че го чака добро бъдеще.

Очаквайте в предаването VIP Sport подробности по тези и доста други теми, за които старши-треньорът на Локомотив Неделчо Матушев говори.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).