ПФК Ботев: 112 години страст, емоция, чест, вяра, идея, кауза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:04 / 05.03.2024
3292
Що е Ботевизъм? Страст, емоция, чест, вяра, идея, кауза… Любов, която вече 112 години живее в хилядолетния ни град и изпълва дните ни със смисъл. Ботевизмът не се измерва в успехи, титли или медали, а в поколения на споделени традиции, ценности и романтика в "жълто-черно“. Това написаха от ПФК Ботев, анонсирайки с едноминутно видео инициативата "112 години Ботевизъм".

Ето какво още информираха по темата от "жълто-черния" клуб:

Ботевизмът е историята, която пишем всеки ден и която пеем с цяло гърло. Ботевизмът е онази искра, която дядовци и бащи дадоха на всеки един от нас и която искра ние ще предадем на нашите деца! Искрата и любовта, предавана от поколение на поколение.

По случай 112 годишнината от създаването на "жълто-черния“ клуб, ПФК Ботев Пловдив обръща поглед към това, което прави този клуб толкова велик – неговите фенове. През месец март ще ви запознаем с четирима герои по един малко по-различен начин. Ще покажем човека извън фенството и фенството като част от човека. Как двете неща се допълват в чудесен синхрон и правят Ботевизма толкова голям!

Гледайте в прикаченото видео трейлъра "112 години Ботевизъм"!



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).